Моят магазин
Количка

Обеци „Red Fall“

Обеци „Red Fall“
Обеци „Red Fall“
Обеци „Red Fall“
Обеци „Red Fall“
Предлага се от: DecorEti
Рейтинг на продавача:   

  0 продажби
  217 преглеждания
 • Статус: Наличен  
 •  1 бр.
 •   Съобщение


  „Red Fall“ са ръчно изработени обеци.
  Те ще направят всеки ваш ден много по-цветен.


  Обеците са изработени от полимерна глина и метални елементи. Като всеки един детайл е направен с много внимание и вдъхновение.
  Ръчно изработените продукти носят в себе си част от душата на автора, който ги създава. За всяко едно бижу е отделено много време, вложено е много старание и внимание към всеки детайл.


  „Red Falle“ са обеци подходящи както за всеки ден, така и като страхотно допълнение при специален повод. Перфектно се съчетават с усмивка и добро настроение.
  Да избереш страхотен подарък, който да остане скъп спомен е изкуство. Но в сайта на DecorEti изборът е цветен и подходящ за всеки повод. Всеки ръчно изработен продукт е уникален по родо си. Дори той да е част от серия, процеса на работа прави всеки един елемент различен от останалите. Подчертайте своята индивидуалност и стил.


  За всеки продукт в сайта е отделено специално внимание. По този начин, когато го видите ще почувствате, че това е вашето бижу или аксесоар. Всяко  ежедневие се нуждае от  цветен аксесоар, който поражда усмивки.


  Обеците са най-малкият, но и със сигурност един от най-важен аксесоар за всяка жена. Те могат да бъдат семпли или атрактивни , но какъвто и вариант да изберете, обеците ще придават завършен вид на всеки тоалет.


  DecorEti влага любов не само в изработването на бижута и аксесоари, но и към всяка опаковка към тях. Всяка кутийка е декорирана.


  Описание на обеци ръчна изработка „Red Fall“
  широчина 25 мм
  височчина 25 мм


  тегло на обеците – 4 гр


  Влезете в Профила си за да напишете отзив.

  Отзиви за Обеци „Red Fall“

  • (0)

  Общо мнения (0)
  Добавете отзив

  • (0)
  • (0)
  • (0)
  Отворете безплатен онлайн магазин и покажете какво можете 

  10fingers   -  Започнете да продавате сега !